Citeste despre Nook de la Barnes&Noble pe Booknote.ro

La sfarsitul lunii Iulie am auzit de noul Kindle de la Amazon si am hotarat ca e momentul sa imi iau si eu unul. Asa ca pe 13 August am plasat precomanda, produsul urmand sa fie lansat pe 28 August. Partea proasta e ca am tot amanat sa fac comanda, daca o faceam inainte de 1 August, eram printre primii care primeau noul Kindle.

Pana pe 3 Septembrie produsul imi aparea in comenzi si puteam sa o anulez la orice moment, banii ne fiind trasi din cont.

Pe 3 Septembrie starea produsului s-a schimbat in Shipping soon, moment in care nu mai puteam sa o anulez, iar banii au fost trasi din cont.

[]2

In aceasi zi produsul a fost deja trimis. Data estimata pentru sosire fiind 10 Septembrie.

[]3

Avand posibilitatea sa urmaresc pachetul trimis prin UPS, intram la cateva ore sa vad pe unde a mai ajuns.

[]4

Dupa ce a traversat SUA, a ajuns in Germania si apoi Polonia, a aterizat intr-un final si in Bucuresti.

Ce e interesant e ca in 3 zile si jumatate a traversat jumatate de glob ca apoi ultimii cativa km, de la Otopeni la mine, sa ii parcurga in inca o zi. Pachetul ramanand in vama, cei de la UPS au intocmit toate procedurile pentru a-l scoate, inclusiv sa plateasca vama. Ei mi-au cerut prin e-mail si SMS sa le trimit o copie a buletinului pe fax sau e-mail. Apoi cineva de la ei m-a sunat si mi-a cerut sa confirm ca sunt de acord sa platesc costurile vamei.

Chiar daca asta s-a intamplat in jurul ore 10AM si ma asteptam sa primesc pachetul in aceeasi zi, cei de la UPS m-au informat ca el va ajunge numai a doua zi, deoarece curierii erau deja plecati pe traseu. Asadar a doua zi coletul a ajuns in stare perfecta in posesia mea.

Asadar, pachetul a ajuns pe 7 Septembrie, cu 3 zile inainte de estimarea celor de la Amazon si cu o zi inaintea zilei mele de nastere. Asadar cadoul a ajuns la timp. Ocazie cu care le multumesc celor dragi pentru cadoul facut. Da, o mare parte din Kindle este facuta cadou. :D

PS: Sper ca acest post sa vina in ajutorul celor care inca se tem sa comande de pe site-urile din afara.

Daca v-am convins sa va luati noul Kindle, puteti face comanda direct de mai jos pentru oricare varianta, in felul asta pot sa primesc un procent din aceasta tranzactie cu care sa imi iau carti de pe Amazon. :)

<a href="http://www.booknote.ro" target="_blank"Parerile celor care folosesc ebook readere pe Booknote.ro