La inceputul anului trecut mi-am facut cateva planuri. Am decis atunci ca trebuie sa fie personale, nu legate de activitatea mea profesionala. Sa vedem ce am facut cu ele:

  1. Să devin 100% independent financiar. Asta înseamnă fără împrumuturi. Am reusit sa ating acest punct. Putin cam la limita, dar am iesit onorabil din primul an de criza.

  2. Să alerg dimineața, de cel putin 3 ori pe săptămână sau să merg la o sală de fitness. Nu a mers exact cum am vrut eu dar am reusit sa fac miscare. Am fost de cateva ori la sala de fitness, am alergat seara si mi-am procurat echipament pentru a face exercitii acasa. Ceea ce continui sa fac.

  3. Să învăț să cânt măcar o melodie la chitară. Asta înseamnă că mai întâi sa imi cumpăr chitara. Planul asta s-a schimbat putin, defapt s-a schimbat instrumentul din chitara in… pian. Am achizitionat o claviatura M-AUDIO Keystation 61es. Cu ajutorul aplicatiei GarageBand am reusit sa invat o parte din Oda bucuriei, de Beethowen. Mai am de exersat dar este un inceput.

  4. Să citesc în continuare cărți însumând cel puțin 4.000 de pagini.

Asta am reusit cu succes, ba chiar mai bine, ajungand la un total de 4.784 de pagini. Iata ce am citit:

Taiko Vol. 2 – Eiji Yoshikawa – 600 pagini
Ring 1 – Koji Suzuki – 340 pagini
Ring 2 – Koji Suzuki – 392 pagini
Dansatoarea de Kabuki – Sawako Ariyoshi – 600 pagini
Ramasitele zilei – Kazuo Ishiguro – 300 pagini
Mastile – Fumiko Enchi – 208 pagini
Steaua Pandorei vol. 1 – Peter F. Hamilton – 528 pagini
Steaua Pandorei vol. 2 – Peter F. Hamilton – 648 pagini
Steaua Pandorei vol. 3 – Peter F. Hamilton – 592 pagini
Steaua Pandorei vol. 4 – Peter F. Hamilton – 576 pagini

Pe langa asta am reusit sa pornesc si un proiect personal (www.artistick.ro), de care as vrea sa am mai mult timp si energie sa ma ocup mai intens. Am mai avut si cativa clienti: TuBeBe, Alpin’s si Denis Technology.

Iar despre ceea ce lucrez la MPI, o sa povestesc imediat ce lucrurile vor avea o finalitate.

Curand o sa revin cu planul pe anul 2010.